DIENSTEN

Ik ben beschikbaar voor advies, architectuur en operationele vraagstukken op het gebied van Citrix, Microsoft RDS, Microsoft Office 365 en Ivanti (powered by RES) producten.

Daarnaast verzorg ik maatwerktrainingen om uw team die vaardigheden bij te brengen die zij nodig hebben om efficiënter te kunnen werken.

Neemt u gerust contact met mij op om vragen en verzoeken te bespreken!

Advies
Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Zit u al een tijd met een vraagstuk, en weet u niet zeker hoe dit op de juiste manier aan te pakken?

Neemt u vooral contact met mij op. Ik help u graag verder.

Ontwerp
Wilt u een nieuwe SBC of Virtuele Desktop infrastructuur? Wilt u nieuwe componenten gaan toevoegen aan uw infrastructuur, en wilt u weten hoe dit het beste aan te pakken?

Ik help u bepalen wat er nodig is en hoe dit naadloos aan uw huidige infrastructuur gekoppeld kan worden.

Bouw
Heeft u in uw project of organisatie een specialist nodig om specifieke werkzaamheden te verrichten, of wellicht een deelproject zelfstandig op te pakken?

Wanneer u contact met mij opneemt kunnen wij gezamenlijk bepalen hoe ik u verder kan helpen.

LifeCycle
Alles wat ooit gebouwd is moet op zijn tijd ook bijgewerkt of vervangen worden. Idealiter gebeurt dit zonder verstoringen.

Ik help u graag met het bepalen van de juiste aanpak.

Probleemoplossing
Werkt er in uw infrastructuur iets niet naar behoren, maar kunt u het niet direct aanwijzen of oplossen?

Ik kan bij u op locatie komen of van afstand meekijken. Wanneer u contact met mij opneemt bepalen we in overleg wat het meest efficiënt is.

Second Opinion
Heeft u een advies gekregen maar wilt u daar een derde partij kritisch naar laten kijken?

Wanneer u contact met mij opneemt kunnen wij gezamenlijk bepalen hoe ik u verder kan helpen.

Health Check
Ook uw infrastructuur heeft periodiek onderhoud nodig. Zie dit net als een onderhoudsbeurt die u voor uw auto doet. Tijdens een health check wordt de gehele keten van de VDI of SBC infrastructuur kritisch doorgelicht. Hiervan ontvangt u een adviesrapport met geconstateerde problemen, aanbevelingen en verbeterpunten. Deze kunt u daarna indien gewenst zelf doorvoeren of uitbesteden.

Heeft u vragen met betrekking tot de health check? Stel ze gerust. Ik help u graag verder.

Maatwerktraining
Wilt u binnen uw team het kennisniveau op specifieke onderwerpen verhogen? Ik kan uw team voorzien van de juiste handvaten. Dit kan in de vorm van een maatwerktraining zijn in groepsverband, of doormiddel van één op één “Training On The Job”.

Wanneer u contact met mij opneemt kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Contact